La Fira

Agromoció: La fira de Vinaròs

Sobre la fira

La celebració del certamen agroramader “Fira Comarcal de Maquinària Agrícola” és un certamen ja consolidat en el municipi de Vinaròs, perquè enguany se celebra la seua 59 edició.

Agromoció 2023 compta amb un recinte de firal d’uns 22.000 m2 quadrats dels quals 6.000 seran d’estands. Amb exposició de fira de maquinària agrícola, automòbils i productes quilòmetre zero.

Expositors Agromoció 2023

  • 19 Fira agrícola i automoció
  • 15 Producte de proximitat
  • 5 Food Trucks
  • Fira infantil

Reconeixement 2023

Enrique Puchol Vives “El Francesillo”

Va nàixer el 25 juliol de 1940 a Vinaròs, de pares Vinarossencs Enrique i Emerenciana. Va estudiar al col·legi Sant Sebastià fins als 14 anys, moment en què va començar a treballar amb el seu pare transformant finques i fen llenya.

Als 29 anys es va casar amb Carmen i als 35 anys va començar a treballar per compte propi a les finques de casa i les seues pròpies terres cultivant verdures. Després de 5 anys va transformar les seues terres en cultiu de Cítrics, que va continuar conreant fins a la seua jubilació. Ara, als seus 82 anys, Enrique gaudeix cultivant Hortalisses al seu hort, que és gaudit per la seua família, fills i nets.

Dades d'interés

Agenda Expositors 2023


La Fira 2022 en imatges