D’Armela

Agromoció: La fira de Vinaròs

D’Armela

Productes gourmets vegans


Calle Pou 1
12179 Tirig
Telèfon 624 260 022
Email info@darmela.com

Veure pàgina web

Descripció

Tots els nostres ingredients principals són productes de km 0, productes del Maestrat que es produeixen al nostre voltant. Productes que no requereixen portar de centenars de kilòmetres (sinó milers) per a després tornar-los a enviar.

I produïts en secà amb mínima petjada hídrica, en un entorn on els regadius de la costa esgoten l’aqüífer del Maestrat,  on l’escassetat de l’aigua l’ha convertit en un recurs limitant.

Les darreres dècades les ametlles  i l’oli d’oliva han segut els productes més universals de tots els que es produeixen al Maestrat, però en tenim uns quants més que els fan puntetes.  Els torroners d’Alacant sempre han acaparat les nostres ametlles. La valorització de la dieta mediterrània ja fa dècades que va posar l’oli d’oliva al mapa. La mel ha estat sempre i les noves tendències en alimentació funcional estan tornant a prestigiar la farina de garrofa. Encara en tenim més, l’apreciada trufa negra, les ancestrals herbes medicinals o les avellanes. Totes elles són matèries primeres que tenim al rebost del Maestrat i a D’Armela.

Mostra de producte

Una mostra del producte que trobaràs a l'estand de D’Armela